For all who move the world

Wij zijn een betrouwbare partner die flexibele en klantgerichte diensten aanbiedt, zoals financiering, leasing en verzekering, op maat gemaakt om voorspelbare kosten en beheersbare risico’s mogelijk te maken – gedurende de hele levenscyclus van een voertuig.

Onze kernwaarden

Onze overtuigingen vormen de basis voor de DTFS cultuur. Sustainability, People Always, Excellence, Customer Driven en Shared Values – in het kort SPECS. Deze principes vormen de basis voor ons dagelijks gedrag als wereldwijde DTFS-gemeenschap.

Sustainability

Onze blik op de toekomst verzekert ons succes voor de huidige en toekomstige generaties, inclusief toewijding aan het milieu, sociale verantwoordelijkheid en bestuur.

People Always

Wij zorgen elke dag voor elkaar. Iedereen wordt in staat gesteld en ondersteund om zich als individu te ontwikkelen. Wij koesteren diversiteit en inclusiviteit als één gepassioneerd team.

Excellence

De beste resultaten worden bereikt met een ondernemende mentaliteit en door eigenaarschap te nemen. Efficiëntie en voortdurende verbetering verhogen de waarde, voor onszelf en voor onze klanten.

Customer Driven

Ons succes is gebaseerd op het voortdurend begrijpen van de behoeften van de klant, het leveren van slimme oplossingen en het creëren van de beste klantervaringen.

Shared Values

Vertrouwen, authenticiteit, respect en integriteit vormen de basis van alles wat we doen bij DTFS.

Meer weten?

Wij helpen u graag verder!

of bel: